Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnare contract 'Furnizare contoare apă rece, module de comunicație și platformă software pentru colectarea datelor'

Hidro Prahova S.A.
Hidro Prahova S.A.

Hidro Prahova S.A. a semnat, în data de 02.11.2023, contractul de achiziție sectorială de produse intitulat "Furnizare contoare apă rece, module de comunicație și platforma software pentru colectarea datelor”.

Contractul este inclus în proiectul “Optimizarea activității de transport și furnizare apă rece, reducerea pierderilor de apă prin digitalizarea procesului de înregistrare, facturare și gestiune a consumurilor de la HIDRO PRAHOVA - componenta digitalizare”, Cod MySMIS 2014+ 158104, aferent Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Obiectivul Proiectului îl reprezintă îmbunătățirea gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populaţiei, dar și reducerea pierderilor de apă pentru locuitorii din localitățile Baba Ana, Blejoi, Brebu, Bărcănești, Dumbrăvești, Gura Vadului, Posești și Predeal-Sărari, aflate în aria de operare a societății HIDRO PRAHOVA S.A..

Valoarea totală a contractului este de 9.515.507,58 RON fără TVA.

Contractul a fost încheiat cu S.C. VESTRA INDUSTRY S.R.L.

Durata acestui contract este de 3 luni.

Exemple de investiții propuse prin Proiect:

- Achiziționarea unui număr de 12.000 de contoare de apă rece și armăturile pentru montarea în instalații (robinet de concesie în amonte de contor, robinet de izolare cu bila în aval de contor, mufe de compresiune pentru conectarea la conducta de branșament) aferente acestora, repartizate în localitățile Baba Ana, Bărcănești, Brebu, Dumbrăvești, Gura Vadului, Posești, Predeal Sărari și Blejoi, ca urmare a pierderilor substanțiale identificate.

- Contoarele de apă vor fi echipate cu module de comunicație pentru citirea la distanță a consumurilor, prin utilizarea unui protocol care să asigure colectarea datelor prin citire Drive-By, precum și opțiunea ulterioară de trecere la o rețea fixă de colectare a datelor, ce elimină necesitatea deplasării unui operator uman pentru preluarea indexului de consum sau citirea alarmelor generate de modulul de comunicație.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.