Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sempra Energy își vinde subsidiara din Chile către compania chineză State Grid Corporation, pentru aproape 3 miliarde de dolari

facebook.com
lobby bani

Compania americană de energie electrică Sempra Energy se apropie de un acord pentru a-și vinde afacerea chiliană către compania chineză State Grid Corporation, pentru aproape 3 miliarde de dolari, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Sempra a căutat să-și consolideze finanțele și să atragă învestitori, după ce un val de incendii din California a expus-o mai multor obligații legale. De asemenea, fondului de acoperire Elliott Management Corp și firma de investiții Bluescape Group au făcut presiuni asupra companiei pentru a-și reduce operațiunile globale.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Acordul lui Sempra cu State Grid Corporation ar putea fi anunțat săptămâna viitoare, au spus sursele, avertizând că este încă posibil ca negocierile să poată fi anulate în ultimul moment și să ceară să nu fie comentate, deoarece problema este confidențială.

Sempra a refuzat să comenteze, în timp ce State Grid Corporation din China nu a răspuns încă în niciun fel la cererile de comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.