Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea Cristiana Anghel: Ați vrut desene animate, aveți desene animate / VIDEO

cristiana anghel

Senatoarea Cristiana Anghel a avut o ținută inedită în ziua moțiunii de cenzură a PNL! Anghel și-a pus un sacou cu personajele de desene animate ale Disney.

„Am venit special îmbrăcată cu acest sacou”, a precizat aceasta, menționând că la joacă e ca în Parlament. „Eu sunt doar îmbrăcată, dumneavoastră sunteți personaje din desene animate”, le-a spus Cristiana Anghel celor prezenți din Opoziție.

„L-am cumpărat special pentru azi. La vârsta mea, totuşi... La Caracal la mine era unul singur, era mărimea mea, era foarte ieftin, nu e de firmă, şi am zis că e pentru mine, pentru moţiune”, a spus Cristiana Anghel. Senatoarea PC a adus la dezbaterea moţiunii şi o cutie cu plastilină, susţinând ca este pentru „PDL revopsit în culorile PNL, să îşi facă câte guverne vrea”.

„Cine strigă hoțul? Tot hoțul”, a spus senatoarea, referindu-se la președintele României care ar fi fost ales deși avea „dosare”. „Domnul Iohannis face ce a făcut și Băsescu. Calcă pe Constituție pas cu pas, pentru că lucrul bine făcut pentru dumnealui e doar ceea ce îi place. Ghinion! Al nostru, bineînțeles, al celor care am sperat că vom avea un președinte al tuturor Românilor", a mai spus Cristiana Anghel.

”Ați vrut desene animate, aveți desene animate!”, a spus Anghel, care a făcut un fel de paradă a modei pe golurile Palatului Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.