Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea grevistă loveşte din nou: Vrea să-i taie indemnizaţia unui coleg

anghel

La sfârşitul lunii septembrie, senatorul liberal Cristian Bodea a depus un proiect de lege prin care protesta la adresa legiferării prin ordonanţe de urgenţă şi a ignorării iniţiativelor legislative ale parlamentarilor. Proiectul stârneşte reacţii dure din tabăra Puterii.

Intitulat "Legea tăcerii", proiectul de act normativ are 10 articole cu tentă sarcastică, cum ar fi "Prim-ministrul este statul. Indubitabil!", "Ministrul știe mai bine! Prim-ministrul, cel mai bine!", "Ministrul este mai presus de parlamentar. Mult mai sus!", "Parlamentarul are obligaţia să ridice mâna. Și dreptul să tacă!". Expunerea de motive cuprinde o singură afirmaţie: "Pentru că aşa doreşte domnul Ponta!"

Vezi şi: Un senator a initiat Legea Tacerii/ DOCUMENT

Citicile au venit de la Ecaterina Andronescu, Ioan Ghişe, Dumitru Pelican şi Cristina Anghel. Aceasta din urmă, senatoare PC devenită celebră pentru că a făcut greva foamei pe vremea când era învăţătoare, vrea ca liberalul Bodea să fie sancţionat aspru.

"Aşa ceva nu se face, eu nu cred că cetăţeanul ne-a votat pe noi şi ne-a trimis în Parlament ca să ne batem joc de funcţia aceasta. Proiectul intră pe circuit, merge în comisii şi să pierzi timpul cu prostii chiar nu sunt de acord. Se pierde şi timp, se pierd şi bani. Deja lumea ne înjură şi spune că cheltuim banii de pomană. Bodea riscă o pedeapsă administrativă, să nu mai aibă voie să plece în străinătate o perioadă, să nu mai ia indemnizaţia o perioadă, chestiuni de genul acesta", a declarat Cristiana Anghel, pentru www.ziarulring.ro.

Senatorul Cristian Bodea afirmă că gestul său este un senal de alarmă faţă de modalitatea Guvernului de a conduce prin ordonanţe de urgenţă, de aruncare a Parlamentului în derizoriu. "În străinătate nu am plecat niciodată până acum şi nici nu sunt dornic, iar indemnizaţia nu cred că poate să mi-o retragă cineva. Nu mă poate sancţiona nimeni că am propus un proiect de lege", a afirmat Bodea, pentru sursa citată.

Vezi şi: Asta va face înconjurul internetului! Senatoarea Anghel: Vi se pare normal să mergem cu taxiul?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.