Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au apelat 112 în Senat pentru că Diana Șoșoacă nu poartă mască de protecție în plen

fanatik.ro
Diana Șoșoacă

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat luni la numărul de urgențe 112, în timpul ședinței de plen, pentru a reclama faptul că senatoarea independentă Diana Șoșoacă nu poartă mască de protecție.

În timpul ședinței de plen de luni a Senatului, președintele de ședință, Alina Gorghiu, i-a cerut senatoarei Diana Șoșoacă, prezentă în sală, să își pună mască de protecție așa cum impune legea în spații închise. „Dat fiind faptul ca dispoziile legale sunt clare, va rog sa va conformati normelor legale in vigoare”, i-a cerut Gorghiu lui Șoșoacă.

Senatoarea independentă nu și-a pus mască de protecție, moment în care senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, a venit la tribună și a apelat numărul 112.

„Daca nu va conformati legii, dati-mi voie stimati colegi sa apelez la institutiile statului pentru ca prin astfel de atitudini instigati la nerespectarea legii”, a zis Pauliuc.

În aplauzele sălii de plen, senatoarea a vorbit apoi cu un operator 112 caruia i-a cerut trimiterea unei echipe in Parlament pentru a constata nerespectarea legii 55/2020.

„E un gest pe care il aplaud la scena deschisa. Nu putem sa ne lasam calcati in picioare de un personaj are nu respecta legea”, a zis și Gorghiu.

Senatoarea independentă a dorit să ia cuvântul însă nu i s-a permis. ”Orice fel de sunet din savană nu îl permit, atâta vreme cât nu respectăm legea”, a spus Gorghiu, precizând că nu va da cuvântul de la tribună niciunui senator care nu respectă legea.

În cele din urmă, Diana Şoşoacă s-a conformat şi şi-a pus masca de protecţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.