Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea USR executată de Dan Barna face mișto de Nicușor Dan: Să spui tu că PNL și Orban sunt cele mai bune opțiuni pentru guvernare este o aberație

Andreea Alexandru/Mediafax
Nicușor Dan

Trasă pe linie moartă de Dan Barna și plasată abia pe locul 6 pe lista alianței USR-PLUS la Senat, senatoarea USR Florina Presadă ironizează anunțul făcut de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, potrivit căruia opțiunea sa pentru alegerile parlamentare este PNL: „Nicușor, clipește de două ori dacă te lasă Ludovic cu pușculița goală”.

„Eu știu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicușor Dan, că PNL și Orban sunt cele mai bune opțiuni pentru guvernare este o aberație”, scrie, pe Facebook, Florina Presadă.

Citește și: Dezvăluire. Managerul ‘Spitalului Groazei’ din Reșița, cap de listă PNL la alegeri! A fost înscăunat de Nelu Tătaru în aprilie

Ea îl ironizează pe Nicușor Dan pentru anunțul său.

„Nicușor, clipește de două ori dacă te lasă Ludovic cu pușculița goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiți România cu ochii deschiși”, conchide Presadă.

Primarul general Nicușor Dan a anunțat, miercuri, că la alegerile parlamentare va vota PNL, chiar dacă este fondatorul USR. „Nu vreau să spun mai multe despre USR și mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale”, spune Dan.

Citește și: Marcel Ciolacu face acuzații la adresa Guvernului: Se încearcă o coafare.Să apărem la Cotroceni cu nişte grafice, cum sunt plafoanele, cum nu evoluează pandemia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.