Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Barna, demisia!

Alfred Laurentiu Antonio Mihai senator PSD

Senatorul Alfred Laurențiu îi solicită public vicepremierului Dan Barna sa dimisioneze din Guvernul României în urma deschiderii unor dosar la DNA pe numele său, la sesizarea Departamentului de Luptă împotriva fraudei cu fonduri europene (DLAF):

”Barna, demisia!

Fiecare zi în care vicepremierul Dan Barna mai ocupă o funcție publică este o bătaie de joc la adresa românilor care au aprobat și au susținut campania USR, ,,Fără Penali în Funcțiile Publice”.

Barna este un veritabil penal în funcție publică! Dosarul său de la DLAF a fost transmis către DNA pentru că ”în urma verificărilor au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”

Detalii https://www.stiripesurse.ro/breaking-dan-barna-a-intrat...

Fiecare zi, în care vicepremierul Dan Barna mai ocupă o funcție publică, este o bătaie de joc la adresa românilor care au aprobat și au susținut campania USR, ,,Fără Penali în Funcțiile Publice”.

De astăzi, conform propriilor standarde, Dan Barna a intrat oficial în categoria penalilor în funcţii publice și, dacă mai are o minimă decență și un minim respect față de alegătorii său, ar trebui să-și dea demisia.

Altfel, vicepremierul Dan Barna, va completa galeria penalilor celebri în funcții publice, respectiv fostul ministrul PNL al Mediului Costel Alexe, acum președinte al CJ Iași și Mihai Chirica, primar PNL al Iașiului.”, susține social-democratul pe pagina sa de facebook.

Barna, demisia! Fiecare zi în care vicepremierul Dan Barna mai ocupă o funcție publică este o bătaie de joc la adresa...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Marţi, 11 mai 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.