Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Guvernarea Iohannis-Cîțu asistă nepăsătoare cum valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României

Facebook
Alfred Laurentiu

Guvernarea Iohannis-Cîțu asistă nepăsătoare cum valuri de scumpiri devastează puterea de cumpărare și sărăcesc populația României, e de părere senatorul Alfred Laurențiu. El susține pe pagina personală de Facebook cu exemple de citate din presă cum scumpirile la produse sunt masive. Totul pe fondul unei inflații tot mai mari care duce inevitabil la scăderea puterii de cumpărare a românilor:

”Detalii https://www.economica.net/factura-energie-electrica-1... și Detalii https://www.economica.net/scumpire-masiva-a-gazelor-de-la...

Scumpirilor deja produse, de la începutul anului și până acum, li se adaugă noi scumpiri la energie electrică și gaze naturale.

De la 1 iulie gazele pentru consumatorii casnici se scumpesc cu +25%, curentul electric cu încă 7,5%.

Creșterea masivă a prețului energiei dar și a combustibililor (+10%) a determinat majorări în lanț, cu efecte puternice în privința alimentelor de bază și bunurilor de larg consum.

Detalii https://www.libertatea.ro/.../un-nou-val-de-scumpiri...

Încă o dată se face proba habarnismului miniștrilor actuali. Fostul ministru PNL al Economiei, Virgil Popescu, acum ministru al Energiei, declara la momentul deciziei că liberalizarea pieței energiei nu va aduce scumpiri: ”Energia electrică şi gazele pentru populaţie nu au nici un motiv să fie scumpite nici de la 1 ianuarie 2020 şi nici în iulie anul viitor, când preţul gazelor la producător va fi liberalizat”.

Detalii https://www.agerpres.ro/.../interviu-ministrul-economiei...

Ministrul PNL ori a mințit grav ori s-a înșelat amarnic. Liberalizarea a produs și va produce mari scumpiri. În aceste condiții, înghețarea veniturilor decisă de guvernul Cîțu este o nenorocire; se dovedește nefastă pentru nivelul de trai a milioane de oameni – salariați ori pensionari.

Aceasta este România reală, a oamenilor sufocați de prețuri mereu mai mari care le topește sistematic puterea de cumpărare și nu a declarațiilor manipulatoare care preaslăvesc guvernul c-ar fi reușit cea mai mare creștere economică din UE.”, susține senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.