Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Pentru noi social-democrații primează mereu bunăstarea oamenilor

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Afirmația este făcută de senatorul PSD Alfred Laurențiu într-o postare pe pagina lui de facebook. El susține că PSD chiar luptă pentru bunăstarea românilor și a dovedit asta în timp și nu pompieristic cum fac alții în aceste zile știind că se apropie alegerile:

”Luptăm pentru bunăstarea românilor sau pentru voturi?

În calitate de senator PSD, voi răspunde mereu că bunăstarea primează pentru social-democrați și că măsurile prin care protejăm nivelul de trai nu țin de campania electorală.

Am văzut, în timp, cum alte partide au redus nevoile oamenilor la simple promisiuni electorale sau la jocuri de putere, iar istoria se repetă: în timp ce alte partide se angajează în negocieri politice și discută despre liste electorale, PSD rămâne singurul partid care luptă pentru binele românilor.

Am spus-o și o voi repeta: românii vor fapte, nu vorbe și promisiuni. Nu pot să nu observ că lupta pentru listele electorale, pentru voturi și pentru putere a început, iar partidele politice ignoră cu desăvârșire problemele cu care se confruntă mulți dintre români.

PSD a implementat măsuri cruciale pentru stabilizarea prețurilor și protejarea nivelului de trai al cetățenilor. Aceste măsuri includ prelungirea plafonării prețurilor la energie, limitarea adaosului comercial la alimente și plafonarea dobânzilor bancare.

Mai mult, PSD se angajează să aducă îmbunătățiri concrete și durabile în viața oamenilor, indiferent de circumstanțe.

Suntem hotărâți să continuăm munca noastră pentru a asigura o societate mai echitabilă și mai prosperă pentru fiecare român.”, a scris senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.