Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: PSD susține vaccinarea și acordarea stimulentelor pentru persoanele vaccinate, fără discriminarea persoanelor care nu s-au vaccinat

Facebook
Alfred Laurențiu

PSD susține vaccinarea și acordarea stimulentelor pentru persoanele vaccinate, dar fără discriminarea persoanelor care nu s-au vaccinat încă. Nu poți impune astfel de reguli când 85% din populația României nu a fost încă vaccinată, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu pe pagina sa de socializare.

”Propunerile discriminatorii, făcute în mod repetat de premierul Cîțu sunt împotriva tendințelor europene.

Oricare dintre măsurile de stimulare a vaccinării trebuie însoțită de garanții că nu va produce discriminare în societate. De ce să încălcăm drepturilor celor care pur și simplu nu se pot vaccina, cum sunt de exemplu persoanele care au trecut prin boală și au anticorpi, persoanele cu boli autoimune, persoanele cu alergii grave, gravidele și copiii?

Guvernul Cîțu are la îndemână soluții simple, cum ar fi testarea sau certificate pentru cei care au avut infecția și au fost în evidența DSP.

Propunerile discriminatorii vin din disperarea autorităților care se tem de eșecul previzibil al campaniei de vaccinare.

Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ar fi decis, de exemplu să facă maratoane de vaccinare doar pentru zonele urbane, ignorându-i pe românii de la sate. I-au ignorat pe medicii de familie, singurii care ar fi putut face ceva concret pentru vaccinarea celor din zona rurală lăsându-i fără echipamente și fără cele necesare vaccinării.”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.