Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu, senator PSD: Invităm AUR și USR PLUS să voteze moțiunea de cenzură depusă de PSD

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu le cere colegilor parlamentari de la USR PLUS și AUR să voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD:

”Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor”

Azi PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după ce soarta moțiunii USR PLUS și AUR a devenit neclară, în urma deciziei CCR. Mai exact, Curtea Constituțională a admis, în urma sesizării Executivului, că există un conflict constituțional între Guvern și Parlament, dar și în acest caz, Parlamentul va trebui să urmeze procedura și să pună moțiunea de cenzură USR PLUS și AUR în dezbatere și la vot pentru a o finaliza.

Astfel, în Legislativ vor fi două moțiuni anti-Cîțu.

Îi invităm pe colegii din Parlament, de la USR PLUS şi AUR, să vină să voteze această moţiune şi vom propune astăzi la Biroul permanent reunit un calendar strâns, respectiv joi citirea moţiunii PSD şi luni votul ca Guvernul Cîţu să plece cât mai repede.

În concluzie ne-am respectat angajamentul enunțat în mod constant, că vom depune propria moțiune de cenzură dacă cea depusă de AUR și USR-Plus va avea probleme de constituționalitate.

În momentul de față, moțiunea PSD este singura care nu are nicio problemă de legalitate sau constituționalitate.

După trecerea moțiunii, alegerile anticipate reprezintă singura soluție care poate duce la creearea unui guvern stabil,care să asigure o bună guvernare a țării.

Ultimele săptămâni ne-au arătat că rămânerea actualei Coaliții PNL-USR-PLUS-UDMR la conducerea țării creează doar instabilitate politică, economică și socială.”, a scris social-democratul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.