Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Marius Dunca: Atunci când cumpărăm românește, ne asigurăm că sprijinim firmele autohtone, locurile de muncă și economia noastră

Facebook
Marius Dunca

Guvernul României condus de premierul Marcel Ciolacu a lansat programul "CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE", un program menit să consolideze economia națională, să susțină locurile de muncă, și să contribuie la bunăstarea populației române. În cadrul acestui program amplu, guvernul face apel la cetățeni, companii și instituții să susțină producătorii români prin achiziționarea de produse și servicii locale. Programul "CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE" dorește să nu fie doar un simplu slogan, ci o inițiativă care propune o abordare practică a patriotismului economic.

”CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE” este unul dintre nenumărate programe și măsuri ce au determinat majorarea salariilor și a pensiilor, și au acordat stimulente și facilități benefice antreprenorilor și companiilor. Programul reprezintă o extensie a angajamentului PSD de a sprijini economia națională, antreprenorii și angajații români, precum și un pas important în direcția asigurării unei dezvoltări economice sustenabile și a unei societăți mai prospere pentru toți românii.

"Programul "CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE" este un program de anvergură, un program prin care încurajăm toți românii să susțină economia națională. Nu e doar un gest de solidaritate, ci și o formă de patriotism economic. Atunci când cumpărăm românește, ne asigurăm că sprijinim firmele autohtone, locurile de muncă și economia noastră. Este un mod simplu, dar eficient, de a ne arăta recunoștința față de valoarea muncii românilor și față de antreprenorii locali care se luptă să construiască branduri noi cu care să concureze la nivel național și global", a declarat Senatorul Marius-Alexandru Dunca.

Prin acest program, Guvernul României dorește să sublinieze importanța stimulării producției interne, reducerea dependenței de importuri și creșterea exporturilor, măsuri vitale pentru dezvoltarea economică a României. Mai mult decât atât, cumpărând românește, cetățenii pot contribui la crearea de locuri de muncă și la îmbunătățirea nivelului de trai al comunităților din întreaga țară.

„Zona Brașovului se evidențiază ca fiind o zonă dezvoltată din punct de vedere economic ce cuprinde o gamă variată de producători și servicii de înaltă calitate, multe dintre ele reprezentând tradiția zonei. Aici găsim foarte mulți producători locali, de la mici agricultori și fermieri dedicați cultivării produselor naturale și creșterii animalelor, până la fabrici de prelucrarea a laptelui și cărnii, sau mari producători industriali. Cumpărând de la ei susținem și creștem numărul locurilor de muncă, stimulăm economia locală, practic contribuim la propria noastră bunăstare” a adăugat senatorul.

"Este momentul să transformăm acest îndemn, "CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE," într-o adevărată stare de spirit la nivel național. Suntem mândri de resursele și capacitățile noastre. "CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE" este un pas concret spre o Românie mai prosperă și mai puternică", a conchis Dunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.