Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PC: Nu fac parte dintr-o echipă de trădători! Nu accept fuziunea cu un partid de apartament

PC - STIRIPESURSE.RO

Partidul Conservator stă pe un adevărat butoi cu pulbere, din cauza deciziei lui Daniel Constantin de a duce partidul spre o fuziune cu PLR-ul lui Călin Popescu Tăriceanu. Senatorul PC, Alfred Mihai, susține că nu este de acord cu fuziunea și nu va face sub nicio formă echipă cu trădătorii din partidul de apartament al lui Tăriceanu.

”Nu fac parte dintr-o echipă de trădători. Sunt conservator, cred în valorile democratice conservatoare și nu mă identific sub nicio formă cu traseiștii, oportuniștii și toți cei asimilați lor. Iar de Partidul Național al Mediului, partid de apartament, cu care se dorește fuziunea nici nu poate fi vorba să acheesez cu așa ceva.

Voi merge mai departe cu mandatul de senator, pe care mi l-au încredințat cetățenii pentru a face ceea ce le-am promis în campania electorală, iar noi nu le-am promis alianțe de alcov cu trădători sau alte fuziuni dubioase și îngroparea definitivă a Partidului Conservator.

Eu și colegii mei nu suntem portavocea nimănui, nici măcar a lui Dan Voiculescu”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO senatorul PC, Alfred Mihai.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.