Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL anunta 'grozavia': Viitorul Guvern va fi unul de sacrificiu

sacrificiu

Senatorul PNL si fost ministru de Interne Traian Igas a declarat ca liberalii vor in continuare ca premierul Victor Ponta sa plece de la Palatul Victoria si sa preia guvernarea, chiar daca viitorul Guvern va fi unul de sacrificiu.

"PSD joacă poker cu așteptările bugetarilor, deși Ponta este același Tăriceanu din 2008 care promitea măriri de 50%, dar fără boom-ul economic de atunci! Vedem cum grecii pierd pe mâna populismului, de aceea noi, parlamentarii, avem datoria de a nu-l mai lăsa pe Ponta să vândă iluzii oamenilor, amanetând viitorul României pe următorii ani.

Guvernul Victor Ponta trebuie să plece, dar trebuie să avem în vedere că viitorul guvern va fi tot unul de sacrificiu, cum a fost și Guvernul Emil Boc. Fac această referire pentru că dacă atunci PSD a blocat, prin parlamentarii săi, orice reformă a țării, astăzi blochează România printr-o guvernare iresponsabilă și incompetentă. Am ajuns astăzi să nu mai construim și să nu mai producem aproape nimic autohton. Există o diferență majoră între guvernările Ponta și o viitoare guvernare a PNL: viziunea. PNL nu îşi doreşte o guvernare care cârpeşte pe ici, pe colo și nici o guvernare de 4 ani cât e mandatul Parlamentului. Mă gândeam zilele trecute, oare ce o fi pe capul acestui partid, singur în trecut și fuzionat acum, de trebuie să preia guvernarea doar în momente de cumpănă pentru țara aceasta? În 2009 a fost criza mondială, iar în 2016 va fi criza românească lăsată de PSD pe capul românilor. Face prăpăd cât este la guvernare, lasă țara în haos și sărăcie, dar pe final promite multe, la cât mai mulți. Și uite aşa își pregătește șansa de a prelua din nou guvernarea în 4 ani! Și uite așa românul e păcălit să trăiască sub PSD, un partid care ne curmă viitorul din 4 în 4 ani, dacă îl lăsăm!", a declarat Traian Igas intr-un interviu pentru aradon.ro.

El a explicat ca viitorul Guvern va fi de sacrificiu pentru ca va avea un mandat scurt si dificil.

"Trebuie să fim realiști că acei miniștri vor fi de sacrificiu pentru că guvernarea va fi una cu mandat destul de scurt și dificil. Iar atunci când ești constrâns de timp și alți factori externi și performanța scade, independent de voința ta ca ministru. Cu atât mai mult e nevoie de oameni cu determinare și motivație puternică în acest nou Guvern",a mai precizat fostul ministru Igas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.