Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD a trecut la Pro România. Lovitură pe piața transferurilor!

assets.vccircle.com
transfer

Senatorul Florin Cârciumaru a anunţat, vineri, că se înscrie în Pro România. Florin Cârciumaru a fost 16 ani primar al municipiului Târgu Jiu și a condus și organizația județeană PSD Gorj.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

„Ţin să mulţumesc domnului Victor Ponta, cât şi domnului preşedinte Alin Văcaru cât şi domnului preşedinte Marius Borcan pentru invitaţia şi insistenţa dumnealor de-a lungul anilor ca astăzi să fac acest pas, să mă înscriu în partidul Pro România. Îmi doresc ca din această poziţie, aşa cum am făcut de-a lungul anilor alături de omul şi primul ministru Victor Ponta multe pentru oraşul Târgu Jiu şi judeţul Gorj, să fac şi de aici încolo alături de dânsul şi de această echipă tânără. Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de centru-stânga, dar mai ales lângă oameni tineri, oameni care efectiv au lucrat, atunci când au făcut primii paşi în politică, lângă mine, dumnealor tineri aspiranţi, eu primar în exerciţiu şi preşedinte pe funcţie al organizaţiei PSD Gorj”, a declarat Cârciumaru, într-o conferinţă de presă, citat de presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.