Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD: Lucrăm la o lege pentru introducerea votului obligatoriu în România

felix stroe

Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe, susține că parlamentarii PSD din Constanța lucrează la o inițiativă legislativă prin care se va introduce votul obligatoriu în România. Stroe a explicat că doar astfel vom avea democrație reprezentativă în țara noastră.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

”Mi se pare foarte corect, de asemenea, ca cetățeanu să vină la vot. Știți că sunt țări care sancționează absenteismul la vot, ca de exemplu în Grecia se dă amendă de 300 de euro. Democrația nu se poate construi doar cu partidele, democrația se construiește prin participarea la vot. Societatea cheltuiește niște bani, să pregătești un număr de secții de votare în funcție de câți alegători sunt pe listele electorale permanente și toată lumea se mobilizează, așadar și cetățenii trebuie să meargă la vot. Nu vorbim de cazuri în care omul are o problemă de sănătate, cum este astăzi, un om care are Covid, nu merge la vot, dar în rest cetățenii să voteze”, a spus Felix Stroe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.