Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD: 'PNL nu are deloc liniște'

pnl.ro
pnl sigla

"Deloc surprins, constat că PNL nu are deloc liniște și, de această dată, prin vocea stimabilei doamne Raluca Turcan, apelează la veșnicile metehne de denigrare a PSD, atacând continuu făra vreun fundament.

Cu puțin timp înainte de alegerile parțiale pentru primari, care vor avea loc pe 11 iunie a.c. în 49 de localități din 32 de județe, dna Turcan, a ieșit ieri, în spațiul public cu declarații nefondate afirmând că "la toate modelele de administraţie PSD sunt suspiciuni de corupţie"!

Mi-aș dori ca la statutul de președinta interimar al PNL, înainte de a ieși cu declarații nefondate, să se concentreze, așa cum bine este scris și în Sfânta Evanghelie, spre a lua în seamă "bârna din ochiul lor, înainte de a vedea paiul din ochiul altuia" și să nu mai treacă cu vederea propriile lipsuri!

Vreau să îi amintesc doamnei, că județul Maramureș este fruntaș la "modele de moralitate în administrație", însă, stimată doamnă, ați încurcat partidele! Printr-o scurtă trecere în revistă, vă reamintesc că edili și lideri ai PNL au fost condamnați, au executat, sau au fost declarați incompatibili, ori in prezent asupra lor planează suspiciuni de corupție sau incompatibilitate!

O condamnare, a unui fost edil PNL este cea a fostului primar al municipiului Sighetu Marmaţiei, care a fost condamnat, în primă instanță, la 1 an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Oraşul Baia Sprie a rămas fără primar (PNL) după ce acesta a ales să demisioneze cu o zi înainte de a fi demis de prefect pentru conflict de interese, fiind vorba de o sentinţă definitivă în urma unui proces cu ANI

Un alt primar maramureşean (PNL), care nu a reușit să îşi încheie mandatul câştigat în anul 2012 este edilul comunei Remetea Chioarului, în cazul căruia Agenţia Naţională de Integritate a constatat un conflict de interese care, în cele din urmă, l-a costat scump.

Un alt exemplu grăitor în acest sens este Comuna Repedea, care, cu mai puţin de trei luni înaintea alegerilor locale din 5 iunie 2016 a rămas fără primar și acesta fiind membru al PNL, demisionând din funcţia de primar al comunei din motive personale. Doar că, edilul a pierdut şi un proces cu Agenția Națională de Integritate, care a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă și penală.

Nu în ultimul rând, vreau să îi aduc în atenție doamnei Turcan, că asupra unui procent de aproximativ 30% din primarii si președinții de organizații ai PNL din Maramureș, planează suspiciuni de corupție ori incompatibilitate. În această situație regăsindu-se și președintele organizației PNL Baia Mare!

În concluzie, îndraznesc să cred în valorile social democrate, în programul de guvernare al PSD și susțin candidații PSD pentru primăriile Baia Sprie și Ulmeni!", a spus senatorul PSD, Liviu Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.