Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator UDMR a rămas rămas fără permis, după ce s-a crezut mai important decât autospecialele MAI

Barna Tanczos

Tanczos Barna circula, vineri, pe strada Marton Aron din Miercurea Ciuc cu autoturismul personal marca Isuzu și nu a acordat prioritate de trecere autospecialelor MAI, ISU și Poliție, care circulau regulamentar.

Citește și: Raed Arafat infirmă decesul medicului de la Gerota: 'Pot să vă spun că nu este adevărat! Este în stare critică, dar este în viaţă'

”La data de 27.03.2020, ora 17,35 numitul Tanczos Barna, senator UDMR de Harghita , in timp ce circula pe str Marton Aron din mun. Miercurea Ciuc, jud. Harghita, cu autoturismul personal marca Isuzu, cu nr. de înmatriculare B 103 GRF, nu a acordat prioritate de trecere autospecialelor MAI 31193 - ISU, respectiv MAI 13515 - Poliție, care circulau regulamentar, in giratoriul de la intersecția străzilor Iancu de Hunedoara și Marton Aron. Autospecialele MAI se aflau în misiune și circulau regulamentar, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În urma evenimentului nu au rezultat pagube materiale sau victime omenești. Numitul Tanczos Barna a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu suma de 580 lei, pentru neacordare de prioritate, precum și cu avertisment, neavând permisul de conducere asupra sa, față de acesta fiind luată totodată măsura accesorie a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.”, arată un comunicat al Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.