Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator USR atacă după ce Marcel Ciolacu a vorbit despre starea de urgenţă pe energie: Mai bine ar introduce starea de nervozitate în coaliţia PSD-PNL

adevarul.ro
Cristi Berea

Senatorul USR Cristi Berea susţine, referindu-se la afirmaţia şefului PSD Marcel Ciolacu privind posibilitatea declarării stării de urgenţă pe zona de energie, că mai bine s-ar declara "stare de nervozitate" în coaliţia de guvernare, din cauza declaraţiilor "războinice" ale liderilor PSD şi PNL, anunță news.ro.

"L-am văzut pe domnul Ciolacu că s-a săturat de starea de alertă şi vrea acum stare de urgenţă pe energie. Dar ce îi împiedică pe guvernanţi să ia deciziile cele mai bune, astfel încât consumatorii să nu mai sufere şi să nu achite facturi de câteva ori mai mari la gaz şi la energie electrică? Mai bine ar introduce starea de nervozitate în coaliţia PSD-PNL, că tot vedem declaraţii războinice de dimineaţă până seară", a afirmat, luni seară, într-un comunicat de presă, senatorul USR Cristi Berea.

Totodată, senatorul Cristi Berea a precizat că nu înţelege cum lideri ai PNL au ajuns dintr-o dată să-şi critice partenerii de guvernare de la PSD, după ce tot ei au fost cei mai înfocaţi susţinători când s-a pus problema formării alianţei de guvernare PNL-PSD.

"Aud că domnul Florin Roman e furios că la Alba cei din PSD fac jocurile, iar PNL a ajuns vioara a doua în judeţ. L-am văzut şi pe liderul liberal Florin Cîţu spunând cât de rău e acum cu PSD. Păi dragi liberali, cine vi i-a adus în curte pe social-democraţi, nu tot voi? Aveţi doar câteva luni de convieţuire cu PSD, mai răbdaţi puţin că vine rotaţia premierului şi o să fie bine. O să vă încalece de tot partidul lui Ciolacu", a declarat Cristi Berea.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că în opinia sa, "starea de alertă nu mai trebuie prelungită pe teritoriul României".

"Poate ar fi fost oportun, în cazul în care nu am fi găsit o soluţie în zona de energie, să avem o stare de urgenţă pe energie", a arătat liderul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.