Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator USR PLUS, ironii usturătoare: 'Bode este acest Dorel bun la toate. Ai ceva de făcut prin casă? Ai nevoie de un Bode'

Inquam Photos / George Calin
lucian bode

Senatorul USR PLUS Ştefan Pălărie a precizat că Lucian Bode este un fel de „Dorel bun la toate: transporturi (şi accidente), interne (şi avioane care trec graniţele nestingherite), justiţie (şi pus genunchiul pe gâtul numirilor procurorilor)”. El a adăugat că Bode „se descurcă”, chiar dacă nu are studii în domeniu şi dă şi avize, dacă este necesar.

„Bode este acest Dorel bun la toate: transporturi (şi accidente), interne (şi avioane care trec graniţele nestingherite), justiţie (şi pus genunchiul pe gâtul numirilor procurorilor). Ai ceva de făcut prin casă? Ai nevoie de un Bode. Nu are studii în domeniu, dar se descurcă. Dacă e nevoie dă şi avize”, a scris Ştefan Pălărie, vineri pe Facebook.

Ministrul interimar al Justiţiei Lucian Bode a avizat proiectul de act normativ privind Planul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Proiectul de OUG urmează să fie adoptat de Guvern, în şedinţa de vineri, de la ora 16.00.

De asemenea, Bode a anunţat că procedura de selecţie pentru ocuparea posturilor vacante de conducere la DNA, DIICOT şi Parchetul General sunt suspendate pe perioada interimatul său la Ministerul Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.