Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Aleksei Pușkov explică de ce s-a întâlnit Biden cu Putin la Geneva

vestidinrusia.ro
Aleksei Pușkov

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, s-a întâlnit, la Geneva, cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a face controlabil procesul de confruntare dintre țările noastre și nicidecum pentru a îmbunătăți relațiile noastre, este de părere senatorul Aleksei Pușkov relatează Moskovski komsomoleț.

”Biden s-a întâlnit cu Putin la Geneva nu pentru normalizarea relațiilor, ci pentru controlul asupra confruntării, pentru ca ea să nu se agraveze până la un nivel capabil să devină o amenințare la adresa securității Statelor Unite”, a scris politicianul pe pagina sa de pe rețeaua Telegram.

Potrivit spuselor sale, acesta este și motivul pentru care Washingtonul a fost de acord să discute stabilitatea strategică, la nivel de experți. «Când președintele SUA declara că o ”resetare” a relațiilor cu Rusia este imposibilă, el nu glumea: SUA nu sunt dispuse la așa ceva», consideră Pușkov. ”Toți pașii administrativi întreprinși după reuniunea de la Geneva nu fac decât să confirme acest lucru… Tot ceea ce fac Statele Unite în politica externă este întotdeauna dictat de necesitate și niciodată de bunăvoință. Să speri în așa ceva, să-ți legi vreo speranță de ea este o mare inducere în eroare sau înseamnă să te minți singur”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.