Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai îi cere lui Lucian Bode șă-și asume eșcul de la JAI

facebook.com
Alfred Laurentiu Mihai
Senatorul Alfred Laurențiu Mihai îl acuză pe Lucian Bode de eșcul de la JAI îi cere acestuia să își asume vina.
„Nici măcar în ultimul moment, Lucian Bode nu își poate recunoaște vina și refuză să admită că a fost și este unul din principalii vinovați pentru faptul că țării noastre i-a fost refuzată includerea în Spațiul Schengen.
Ministrul de Interne a publicat, pe contul de Facebook, o scrisoare deschisă, scrisă în limba română și adresată omologului său austriac, Gerhard Karner.
Asistăm la o mare disimulare: Bode nu dialoghează cu ministrul de Interne al Austriei, ci încearcă, din răsputeri, să-și recâștige electoratul și să-și salveze propria imagine și imaginea PNL, îndreptând revolta românilor către Austria.
PNL a mizat pe Lucian Bode iar, în momentul de față, tot ce încearcă Bode este să nege că o proporție covârșitoare de români (41%) acuză fix felul în care liberalii au gestionat acest pas important, acest pas istoric.
Ministrul de Interne vorbește despre o "datorie morală", dar nu dă dovadă de moralitatea de a recunoaște că eșecul mandatului său a dus la eșecul României.
Scrisoarea deschisă demonstrează o incapacitate care persistă, dar și caracterul duplicitar al lui Bode: ministrul Karner i-a explicat că Austria nu poate vota aderarea României la Schengen.
Practic, Bode admite că negocierile sale cu omologul austriac au eșuat încă din 23 noiembrie.
După, Lucian Bode a păstrat o notă cât se poate de optimistă prin care i-a mințit pe români, a mințit clasa politică din România și a sfidat susținerea statelor din Europa.” a posta senatorul pe pagina sa de socializare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.