Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: Măsurile PSD pentru plafonarea prețurilor la energie și limitarea adaosurilor comerciale la alimente au fost esențiale

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: Măsurile PSD pentru plafonarea prețurilor la energie și limitarea adaosurilor comerciale la alimente au fost esențiale

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune că 'măsurile adoptate de PSD pentru plafonarea prețurilor la energie și limitarea adaosurilor comerciale la alimente au fost esențiale pentru protejarea economiei și a puterii de cumpărare a populației".

"Premierul Marcel Ciolacu și partidul susțin continuarea acestor politici, demonstrând angajamentul față de binele cetățenilor.

Trebuie să conștientizăm că, fără aceste intervenții, inflația ar fi fost mult mai mare, afectând grav buzunarele românilor.

De asemenea, Guvernul intenționează să prelungească măsurile pentru a susține producția internă și a menține stabilitatea prețurilor.

Datele arată că, în ciuda aparențelor, puterea de cumpărare a crescut în ultimii ani, datorită eforturilor PSD de a crește veniturile populației.

Este important să continuăm pe această linie pentru a consolida prosperitatea națională și a asigura un trai decent pentru toți românii", a precizat senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.