Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: Partidul Social Democrat susține respectarea muncii cinstite și nu impozitarea ei

alfred laurentiu mihai

Partidul Social Democrat susține respectarea muncii cinstite și nu impozitarea ei - Este mesajul transmis de senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, pe Facebook. Acesta spune că social -democrații susțin creșterea salariilor.

În egală măsură, PSD a fost și va rămâne mereu atent la nevoia contribuabililor de a avea salarii mai mari, în loc de taxe suplimentare. Există o diferență majoră între câștigurile marilor companii și câștigurile firmelor mici. De aceea, taxa de solidaritate propusă de PSD vizează exclusiv companiile mari, cu venituri de peste 100 de milioane de euro, care își diminuează artificial profiturile, cu scopul vădit de a-și reduce obligațiile față de bugetul de stat.

Aceste firme cu venituri foarte mari au obligația de a plăti un impozit pe profit echivalent cu măcar 1% din cifra lor de afaceri, așa cum plătesc toate firmele mici din România.

PSD este de acord cu menținerea impozitului pe profit de 16%, însă valoarea acestuia plătită de marile companii nu trebuie să fie mai mică de 1% din cifra lor de afaceri.

Stabilizarea economiei reprezintă îmbunătățirea standardului de viață al populației, prin creșterea puterii de cumpărare a consumatorilor.

Prin urmare, prioritățile trebuie să fie respectate în mod corespunzător, astfel încât muncă cinstită să fie recompensată și nu penalizată prin impozitare excesivă.

Partidul Social Democrat pune pe primul loc oamenii și economia românească, ceea ce înseamnă că prioritățile lor vor fi alocate în așa fel încât să se asigure binele acestora.

Mai mult decât oricând, este nevoie de asigurarea unui mediu propice pentru crearea de noi locuri de muncă și creșterea veniturilor cetățenilor.

În acest mod, Partidul Social Democrat va contribui la o economie prosperă, prin plasarea oamenilor și a interesului național pe primul plan", consideră s0cial - democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.