Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul american Bernie Sanders ținta atacurilor internauților după ce a purtat, la ceremonia de investire a lui Biden, mănuși croșetate

Apariţia relaxată din punct de vedere vestimentar a senatorului american Bernie Sanders - care a părut bine protejat de frig, purtând o geacă maro şi mănuşi groase de lână, tricotate, cu un singur deget şi cu un imprimeu cu romburi - a captat interesul internauţilor, în timpul ceremoniei de învestitură de miercuri a preşedintelui Joe Biden, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Citește și: Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că e în pragul falimentului:  Numai proștii spun asta

Unii utilizatori ai Twitter au lăudat faptul că Sanders, un senator progresist în vârstă de 79 de ani din Vermont, care a candidat de două ori la preşedinţia SUA, arată ca un om obişnuit, chiar şi la evenimente istorice.

Alţii au râs însă de stilul său vestimentar, spunând că seamănă cu cel al unui "bunic care a dat o fugă până la poştă", sau afirmând că părea că se pregătea să iasă "să dea zăpada".

Alţii au glumit că Sanders, care în timpul ceremoniei a putut fi văzut de multe ori cu mâinile şi picioarele încrucişate, părea că ar fi avut mare nevoie de un radiator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.