DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Senatorul Angel Tîlvăr la reuniunea Adunării Parlamentare a NATO. Discuții privind reziliența societală în fața amenințărilor tot mai diverse generate de Covid

Angel Tilvar

Reuniunea virtuală a Comisiei pentru dimensiunea civilă a securității a Adunării Parlamentare a NATO, condusă de senatorul Angel Tîlvăr – 15 mai 2021

Sâmbătă, 15 mai a.c., senatorul Angel Tîlvăr, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO (AP NATO), a condus, în calitate de președinte, reuniunea  virtuală a Comisiei AP NATO pentru dimensiunea civilă a securității. Reuniunea s-a desfășurat în cadrul Sesiunii de primăvară a Adunării (14-17 mai 2021).

Membrii comisiei au examinat următoarele proiecte de rapoarte: ”Întărirea rezilienței societăților din țările aliate, prin pregătirea sectorului civil” (raportor Joelle Garriaud-Maylam, Franța); ”Consolidarea rezilienței democratice a Alianței împotriva dezinformării și propagandei” (raportor Linda Sanchez, SUA); ”Zece ani de la Primăvara arabă: așteptări și deziluzii” (raportor Anissa Khedher, Franța).

În urma dezbaterilor, la care au avut contribuții substanțiale și experți invitați, membrii comisiei au concluzionat că țările aliate trebuie să își întărească reziliența societală în fața amenințărilor tot mai diverse generate de crize sanitare, atacuri hibride, dezinformare, catastrofe naturale ș.a.

Textele proiectelor de rapoarte, precum și înregistrările lucrărilor Sesiunii de primăvară a Adunării Parlamentare a NATO pot fi regăsite pe site-ul Adunării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.