Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul care nu isi doreste cadouri nici macar de Craciun: Am senzatia ca ma obliga

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Craciunul este o sarbatoare care nu poate fi despartita de ideea de a darui, de a face cadouri, insa exista si persoane care nu sunt adeptele pastrarii acestei traditii.

Printre acestia se numara senatorul Cristiana Anghel care sustine ca nu ii plac cadourile pentru ca simte ca o "obliga".

"Nu-mi plac neaprat cadourile. Am senzatia ca ma obliga. Chestiuni simbolice sunt mult mai valoroase pentru mine. Obisnuiam cand eram acasa, toata saptamana faceam eu treaba, duminica sotul meu gatea ceva, nu conta ce, si pe mie ma trezea si ma ruga sa vin la masa. Mai cadou de atat nici ca-mi doream.

Din punctul meu de vedere faptul ca unii cheltuie foarte multi bani si nu pun niciun pic de suflet in lucrul pe care il daruiesc asta nu inseamna sarbatoare, nu inseamna cadou", a declarat ea pentru stiripesurse.ro.

Ea a precizat ca va profita de aceste sarbatori si de aceasta vacanta pentru a se odihni, acasa, la Caracal.

"De obicei ma odihnesc, citesc, mananc, dar nu mananc carnita, ca nu mananc deloc carnita. Sunt ovo-lacto-vegetariana. Ii fac sotului meu sarmale, piftii, ca el e un om normal cica.

Pentru mine sarbatorile nu sunt ce sunt pentru altii, adica motiv de a te umfla in burta, de-a bea alcool – n-am baut alcool in viata mea. (...) Pentru mine sarbatoare insemna sarbatoare in suflet, nu sarbatoare pe masa, nu cadouri scumpe, nu excursii", a precizat ea.

Cristiana Anghel ne-a mai spus ca pentru a nici mancarurile traditionale nu vor fi in meniul de sarbatori pentru ca ea este ovo-lacto-vegetariana, in schimb ii va pregati sotului cateva preparate cu carne.

Bradul cel mai probabil va lipsi si el pentru ca se opune taierii brazilor, dar ar face o exceptie daca ar fi un brad in ghiveci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.