Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Carmen Hărău este noul președinte al Comisiei de politici publice liberale în domeniul muncii și protecției sociale din cadrul PNL

www.stiripesurse.ro
Elena Hărău

Senatorul PNL, Eleonora-Carmen Hărău, a fost votată în cadrul ședinței din 29 octombrie 2018 a Biroului Executiv al PNL în funcția de președinte al Comisiei de politici publice liberale în domeniul muncii și protecției sociale.

Carmen Hărău a fost, înainte de 2012, anul în care a intrat în politică, un  antreprenor de succes din Hunedoara. Domeniul de activitate al firmei este industrie grea, având pondere mare la export și prestații lucrări  în țările UE.

Economist, Conferențiar universitar, la Politehnica timișoreană, Hărău s-a profilat politic ca un liberal moderat, asociând inițiative legislative de sprijin al investitorilor cu inițiative legislative cu caracter social, în zona combaterii abandonului școlar, a stimulării învățământului profesional și profesional-dual, a susținerii echității stabilirii drepturilor de pensie.

Senatoarea liberală s-a dovedit adeseori atașată problemelor grave ale circumscripției sale, județul Hunedoara, un județ calamitat din punct de vedere social prin închiderea minelor din Valea Jiului, capacităților siderurgice și energetice.

Învestirea liberalei Eleonora-Carmen Hărău drept coordonator al politicilor de muncă ale PNL, este de natură să susțină speranța unui plus de rigoare și profesionalism în acest domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.