Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Consiliului Federației îl compară pe Vladimir Putin cu James Bond, în timpul summitului de la Geneva

vestidinrusia.ro
Aleksei Pușkov

Senatorul Consiliului Federației, Aleksei Pușkov, l-a comparat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, în timpul summitului ruso-american de la Geneva, cu James Bond, personajul din cărțile și filmele despre agentul 007, scrie RIA Novosti.

În opinia senatorului, președintele Statelor Unite, Joe Biden, a lăsat, în ajunul întâlnirii la nivel înalt, impresia că este mai plin de încredere, dar la summit el a arătat ”vizibil mai palid”. Pușkov consideră că Biden a dorit să apară la întâlnire în stil James Bond: «cu ochelari de soare, în care se reflectă, ca ”țintă politică”, imaginea lui Putin». ”Biden a dorit să se prezinte ca primul și cel mai important politician al lumii – de aceea, a inițiat acest summit, dar tocmai asta nu i-a reușit”, a scris Pușkov pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Senatorul arată că, la summit, Putin a arătat că este mult mai stăpân pe sine și mai în câștig, deoarece Biden a ales doar șapte jurnaliști pentru a răspunde la întrebările lor și, de asemenea, și-a citit discursul de pe hârtie.

”Așa că, la această întâlnire, James Bond al politicii a părut a fi, mai degrabă, Vladimir Putin, gata să răspundă la orice întrebări și foarte încrezător în sine”, a concluzionat Pușkov.

Discuțiile de la Geneva, primele dintre Vladimir Putin și Joe Biden, au durat 4 ore și jumătate, inclusiv o pauză. La finalul lor, Putin a anunțat că a convenit cu Biden să înceapă consultări privind stabilitatea strategică la nivel interdepartamental. Potrivit spuselor sale, ambele părți conștientizează responsabilitatea deosebită ce le revine pentru stabilitatea strategică în lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.