Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Daniel Breaz a fost acuzat de 'trădare' de foştii colegi din PSD Alba

Inquam Photos / Octav Ganea
Daniel Breaz

Organizaţia Alba a Partidului Social Democrat (PSD) îl acuză pe senatorul Daniel Breaz, care şi-a anunţat vineri demisia din partid, de "trădare", potrivit unui comunicat transmis, AGERPRES, de Biroul de presă.

"Dacă ne referim la trădători, mulţi spun că ei ajung să fie dispreţuiţi de cei din jurul lor, iar cei care au recurs la trădare o dată vor mai face acest lucru, urmărindu-şi binele personal, nicidecum binele oamenilor care au investit în ei încredere. Printre trădători se regăseşte, de curând, şi Daniel Breaz, care a demonstrat că principiul după care e condus e cel al traseismului politic, principiu cu care românii nu pot să fie de acord", se susţine în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

Potrivit sursei citate, Daniel Breaz a "trădat" oamenii care l-au votat şi, de asemenea, colegii de partid.

"E oare o simplă coincidenţă că dezamăgirea şi trădarea lui Breaz vin tocmai acum, când urmează votul moţiunii de cenzură depuse de PSD?! Nu a fost dezamăgit până acum Daniel Breaz nici când a fost pe primul loc pe listă la Senat, la alegerile parlamentare, în Alba, nici când a fost desemnat de Guvernul PSD ministru al Culturii şi al Educaţiei! Atunci se regăsea în principiile şi valorile PSD, sau cel puţin aceasta era impresia pe care ne-o lăsa nouă, tuturor", au mai transmis reprezentanţii organizaţiei Alba a PSD.

Senatorul Daniel Breaz şi-a anunţat vineri demisia din Partidul Social Democrat, în care a activat 21 de ani. El a susţinut că îşi va continua activitatea ca independent, negând că ar fi interesat să candideze la viitoarele alegeri parlamentare pe listele Partidului Naţional Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.