Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Daniel Zamfir îi cere lui Ludovic Orban să-şi publice declaraţia de avere şi de interese: 'Caz unic în Europa'

antena3.ro
daniel zamfir

Senatorul Daniel Zamfir, fost preşedinte ALDE Braşov, îi cere premierului desemnat Ludovic Orban să-şi facă publice declaraţiile de avere şi de interese. Demersul lui Zamfir vine după ce s-a aflat că liderul PNL este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul Alinei Bica.

"SITUATIE INACCEPTABILA! CAZ UNIC IN EUROPA

Cer public prim ministrului desemnat, Ludovic Orban, sa prezinte CV-ul, declarația de avere și cea de interese! De ce nu sunt publice? De ce parlamentarii care ar trebui să-l investească, n-au acces la ele? Ce are de ascuns Ludovic Orban?

#ludoviccelmic", scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Ludovic Orban a recunoscut vineri că este angajat la firma de avocatură a lui Doru Trăilă, avocatul fostei şefei a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al deputatei PNL Cristina Trăilă. Cu aceeaşi firmă a colaborat sau colaborează şi generalul (r) Dumitru Dumbravă, fost şef al Direcţiei juridice a SRI.

„Cred că salariul este confidențial. Un salariu decent și rezonabil. Oricum, de luni nu o să mai fiu angajat la această firmă privată (...) Întotdeauna, banii pe care i-am câştigat, i-am câştigat în relaţii cu firme private”, a afirmat Orban, referindu-se la colaborarea cu Doru Trăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.