Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Florian Bodog (PSD): 'Populaţia este sceptică cu privire la realizarea acestor trei spitale regionale'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florian Bodog

Senatorul Florian Bodog (PSD), a declarat luni în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre spitalul regional de la Iaşi, că nu ar trebui să nu ne apucăm să ne răzgândim cu privire la locaţie, lucru care înţelege că se întâmplă în momentul de faţă la Iaşi, pentru că este extrem de grav. El a arătat că din 2016, acolo existau două sau trei tabere care doreau să îşi pună spitalul pe o anumită zonă din Iaşi, în funcţie de interesele fiecăruia dintre ei şi în momentul de faţă înţelege că există din nou această discuţie, relatează News.ro.

”Cu siguranţă populaţia este sceptică cu privire la realizarea acestor trei spitale regionale care au mai rămas în momentul de faţă în finanţare şi care sunt într-o fază avasată de proiectare şi cred că s-a lansat şi procedura de licitaţie pentru execuţie”, a spus fostul ministru al Sănătăţii.

El a arătat că se poate ajunge la finalizarea acestor spitale, cu respectarea câtorva condiţii.

”Să nu ne apucăm să ne răzgândim cu privire la locaţie, lucru care înţeleg că se întâmplă în momentul de faţă la Iaşi, şi asta este extrem de grav. Din 2016, acolo existau două sau trei tabere care doreau să îşi pună spitalul pe o anumită zonă din Iaşi, în funcţie de interesele fiecăruia dintre ei şi în momentul de faţă înţeleg că există din nou această discuţie de a muta din nou locaţia spitalului ori asta înseamnă a relua de la zero tot ceea ce s-a întâmplat”, a spus Bodog.

Senatorul PSD a precizat că a doua condiţie este ca procedura de licitaţie să fie făcută în aşa fel încât să nu poată fi contestată, şi să existe foarte mare transparenţă.

”Îmi doresc ca acese trei spitale regionale să pornească, până la urmă discutăm despre o clădire”, a mai spus Florian Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.