Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Marius Bodea: 'Orice formulă în care USR PLUS nu mai face parte din majoritate înseamnă să dai puterea PSD'

digi24.ro
Marius Bodea USR

Senatorul USR PLUS Marius Bodea susţine că PNL dovedeşte o lipsă crasă de lideri şi de soluţii, întrucât a ajuns să stea într-un singur om care poate să ocupe postul de premier, el adăugând că orice formulă de guvern fără USR PLUS înseamnă să dai puterea PSD.

Marius Bodea scrie sâmbătă pe Facebook că singura variantă logică de guvernare este USR PLUS-PNL-UDMR şi că orice altă formulă înseamnă să dai puterea social-democraţilor.

„Orice formulă în care USR PLUS nu mai face parte din majoritate înseamnă să dai puterea PSD. Ne întoarcem fix de unde am plecat, de la nivelul OUG 13. Dacă această coaliţie stă într-un singur om care poate fi premier, asta e pentru PNL dovada unei lipse crase de lideri şi de soluţii. Nu ţine teatrul acesta ieftin cu alianţe închipuite cu extremiştii şi propaganda asta deşănţată declanşată după ce, în prealabil, au fost aplicate nişte „perverse“ golăneşti partenerului de guvernare“, afirmă Marius Bodea.

El precizează că a fi în coaliţie nu înseamnă “să-ţi pândeşti colegul de clasă, să-i aplici o mamă de bătaie şi să-i furi tot ce are prin buzunare, iar apoi să te duci la diriginte şi să-i spui că tot cel bătut e golanul clasei“.

Pe de altă parte, senatorul USR PLUS Marius Bodea consideră că Ludovic Orban nu ar trebui să-şi frece mâinile de bucurie, pentru că “are pe conştiinţă pesedizarea PNL, cu transferuri neruşinate de pesedişti la liberali şi menţinerea penalilor în funcţii publice“.

Cât priveşte o guvernare Cîţu susţinută de PSD în Parlament, Marius Bodea susţine că PNL nu-şi va putea impune agenda legislativă şi că întreg jocul politic va fi dictat de PSD, potrivit News.ro.

„Vine Ciolacu cu dublarea alocaţiilor şi pensiilor prin lege, şi asta trece în plen. PSD va muri de grija poporului şi va introduce lege după lege populistă pentru a se asigura că Guvernul se afundă tot mai tare. Între timp, PSD ajunge la 60 la sută până în 2024. Game over“, mai spune senatorul USR PLUS, Marius Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.