Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PNL, Florin Cîțu, atac virulent: 'MAI-tupeu de borfaș. Țara arde din cauza incompetenței lor și ei vor recompense financiare'

Facebook
Florin Cîțu

Florin Cîțu a reacționat, miercuri, cu privire la proiectul pus în transparență de MAI, cu privire la recompensa cadrelor militare pentru exercitarea exemplară a atribuțiilor. Senatorul PNL a afrimat că MAI are „tupeu de borfaș” să vorbească de recompense în contextul cazului din Caracal, informează MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

„MAI- tupeu de borfaș! În timp ce toată România vede cât de incomeptenți sunt cei din MAI, uitați ce proiect pun ei în dezbatere publică: -Ordinul ministrului privind stabilirea condițiilor de acordare a recompenselor morale, financiare și materiale cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, a nivelului structurilor la care se constituie consiliile de onoare, a modului de constituire și a procedurilor de lucru ale acestora-. Asta este pentru -profesionalistii- din MAI, nu?”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

Senatorul liberal a afirmat că țara arde din cauza incompetenței Ministerului de Interne și că statul ar trebui reformat din temelii.

„Țara arde din cauza incompetenței lor și ei vor recompense și morale, financiare și materiale. Reforma din temelii a statului. Urgent!”, a adăugat Cîțu.

Citește și: Mihai Fifor anunță măsuri drastice după tragedia din Caracal: Nimeni nu va fi iertat

Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică un proiect care prevede acordarea unor recompense morale și materiale cadrelor militare care îndeplinesc exemplar atribuțiile de serviciu.Printre recompense se numără cele financiare, distincții onorifice, arme de apărare sau ridicarea unei sancțiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.