Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL - Senatorul PSD transportat cu elicopterul SMURD reacționează: parlamentarul a fost suspect de meningită bacteriană

psd

Senatorul PSD Virginel Iordache a explicat, joi, cum a ajuns de urgență cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, după ce în presa locală au apărut informații că acesta ar fi fost un moft al social-democratului:

  • „Senatorul Virginel Iordache a fost internat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou din Suceava în data de 14 mai 2019, unde a fost supus unor investigații medicale. Ca urmare lipsei diagnosticului concludent și fiind suspectat de meningită bacteriană, cu o stare de sănătate vizibil alterată, în data de 16 mai 2019 medicii au hotărât transferul acestuia la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Din fericire, în urma investigațiilor amănunțite a fost infirmată suspiciunea de infecție cu meningococ.
  • Decizia transportării de urgență cu elicopterul a pacientului, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.
  • Senatorul Virginel Iordache nu a făcut nici o cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc, neexistând nici un episod din cele relatate nerealist în presă.
  • În prezent starea de sănătate a senatorul este stabilă, cu diagnostic endocardită infecțioasă, acesta se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București”

Citește și: ALERTĂ - Dăncilă anunță câte 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodărie din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.