Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu, după ce a văzut documentarul Nasty: 'Ilie Nastase a fost, este și va rămâne o inspirație pentru generațiile viitoare'

Radu Pop
facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu a participat la premiera documentarul Nasty. „Ilie Nastase a fost, este și va rămâne o inspirație pentru generațiile viitoare”, a transmis parlamentarul.

„Am fost aseară la premiera de gală a documentarului Nasty - The Movie, un film excepțional, realizat de o echipă tânără și deosebit de talentată.

Parteneriatul dintre HBOMAX și Televiziunea Română a reușit să reflecte modul în care un singur om a revoluționat tenisul mondial și demonstrează că Ilie Nastase a fost, este și va rămâne o inspirație pentru generațiile viitoare.

Este o realizare remarcabilă, cu o importanță deosebită pentru tinerii de azi și de mâine, prezentând viața din perioada comunistă și performanțele sportivilor români care ne-au făcut mândri pe plan internațional”, a spus Alfred Laurențiu.

„Ilie Năstase, alături de Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi, rămâne un exemplu de succes și ambasador al sportului românesc.

Evenimentul a fost onorat de prezența unor mari personalități, printre care Boris Becker, Ion Țiriac, și mulți alții, alături de numeroși jurnaliști.

Vă recomand cu căldură să vedeți acest film în cinematografe! Vă recomand să cunoașteți viața unui jucător profesionist de tenis care îmi este un prieten drag și care a pus România pe harta tenisului mondial.

Felicitari, Nasty!”, a mai spus parlamentarul.

Documentarul Nasty

În "Nasty", care îmbină imagini de arhivă şi interviuri cu personalităţi marcante din lumea sportivă, mai apar Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Stan Smith sau Phil Knight (fondatorul Nike). Documentarul spune povestea carierei lui Năstase şi a influenţei pe care a avut-o asupra tenisului. NASTY va putea fi urmărit în cinematografe începând cu 16 aprilie, relatează News.ro.

Ilie Năstase şi echipa filmului vor pleca într-un turneu de promovare prin ţară, care include opriri la Timişoara, Constanţa, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Botoşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Galaţi sau Brăila. Toate detaliile sunt pe https://transilvaniafilm.ro/nasty-bilete/

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu şi distribuit de Transilvania Film. Producătorii NASTY sunt Cosmin Hodor (HDR Evolution) şi Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA - HBO Max).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.