Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu, mesaj de ziua Consiliului Europei: 'Este cea mai mare organizație în materie de drepturi ale omului'

Radu Pop
Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu a transmis un mesaj de ziua Consiliului Europei. El arată că instituția este cea mai mare organizație în materie de drepturi ale omului de pe continent.

„Azi se împlinesc 73 de ani de când a luat naștere Consiliul Europei (CoE).

În data de 5 mai 1949 Consiliul Europei reunește toate statele democratice ale Uniunii Europene precum și alte state din centrul și estul Europei.

Consiliul Europei este cea mai mare organizație în materie de drepturi ale omului de pe continent. Acesta cuprinde 46 de state membre, inclusiv toate statele membre ale Uniunii Europene. Toate statele membre ale Consiliului Europei au aderat la Convenția Europeană a Drepturilor Omului, un tratat conceput pentru a proteja drepturile omului, democrația și statul de drept.

Este independent de Uniunea Europeană, și este diferit și de Consiliul European sau de Consiliul Uniunii Europene. Sediul Consiliului Europei este la Strasbourg.

Amintesc că România a deținut președinția Comitetului Miniștrilor al Consiliului Europei în perioada noiembrie 2005 – mai 2006”, a precizat Alfred Laurențiu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.