Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, ATAC la Iohannis: Dovedește că e DECUPLAT de la problemele țării

Alfred Laurențiu Mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai consideră că președintele Klaus Iohannis ignoră adevăratele probleme ale elevilor din România. Acest spune că șeful statului e efectiv decuplat de la relitate.

"Administraţia Prezidenţială a lansat recent, Raportul "Educaţia privind schimbările climatice şi mediul în şcoli sustenabile". Acest Document sprijină includerea educației pentru mediu în școlile din România. Pe lângă faptul că Președintele propune ca o astfel de disciplină să fie predată în Școala Altfel, desființată chiar de ministrul Educației (detalii), Iohannis dovedește din nou că este total decuplat de la problemele poporului pe care pretinde că îl conduce.

Acest Raport lansat în dezbatere publică de Administraţia Prezidenţială urmăreşte corelarea obiectivelor de învăţare cu politicile publice de mediu. Într-adevăr în contextul schimbărilor climatice cu care ne confruntăm, educaţia pentru mediu reprezintă o necesitate.

Dar oare suntem noi pregătiți ca popor să conștientizăm acest fenomen?....mai ales că peisajul politic și mediatic din România nu pare favorabil promovării unor asemenea obiective îndrăznețe.

Din păcate, lansarea unui astfel de program pe o temă atât de importantă pentru Europa și pentru întreaga lume, nu poate fi desprinsă de un alt mare proiect prezidențial, cel al ”României educate”, despre care experții în domeniu spun că a fost un MARE EȘEC. Apoi, chiar legătura dintre mediu și educație este problematică în România. Mărturie sunt mormanele de gunoaie aruncate de români pe câmpuri și în albiile râurilor. Și sincer vă spun în acest moment lumea se aștepta ca Iohannis să convoace urgent o ședință de CSAT pentru a interveni în criza energetică pentru rezolvarea problemelor sociale și de securitate națională, însă Iohannis se ține de evenimente marginale în raport cu problemele stringente ale cetățenilor", scrie pesedistul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.