Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai atenționează: Disputele politice nu rezolvă problemele

alfred laurentiu mihai

Fie că sunt lansate de un partid sau altul, disputele politice nu rezolvă problemele cu care România și românii se confruntă, atenționează senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

"Într-o perioadă în care scumpirile la alimente ne afectează din ce în ce mai mult, este esențial să acționăm cu diplomație, pentru a găsi soluții și a asigura un nivel de trai decent pentru fiecare cetățean. Noi, membrii Partidului Social-Democrat, suntem conștienți de aceste probleme și suntem hotărâți să lucrăm pentru a le rezolva cât mai rapid cu putință.

De aceea, atragem atenția asupra faptului că neînțelegerile dintre anumiți politicieni nu fac decât să întârzie soluțiile și să agraveze situația. Este nevoie să lucrăm împreună pentru creșterea veniturilor, în special a salariaților și a populației vulnerabile. Acest lucru este vital pentru ca fiecare român să poată trăi decent, fără a fi nevoit să se confrunte cu scumpirile și cu lipsurile de zi cu zi.

În plus, trebuie să acționăm rapid și eficient pentru absorbția fondurilor europene, astfel încât să putem beneficia de investiții în infrastructură și în multe alte domenii importante pentru dezvoltarea țării noastre. De asemenea, gestionarea eficientă a crizelor generate de războiul din Ucraina trebuie să rămână o prioritate pentru noi toți. Așadar, vă îndemn să ne concentrăm pe aceste probleme reale și să nu ne lăsăm distrași de dispute politice inutile", susține social - democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.