Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, de Ziua Europei: Trebuie să ne implicăm activ în construirea unei Europe mai puternice

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai vine cu un mesaj special de Ziua Europei. Acesta spune că în cadrul UE românii au găsit valori demne de respectat, dar și multe responsabilități care ne ajută să fim un popor mai bun.

Iată mesajul senatorului:

Astăzi, cu ocazia Zilei Europei, să celebrăm valorile fundamentale pe care Uniunea Europeană le reprezintă și să subliniem importanța angajamentului nostru față de acestea. Sărbătorim o comunitate europeană puternică și diversă, care promovează pacea, democrația, solidaritatea și drepturile fundamentale ale fiecărui cetățean.

În același timp, Ziua Europei ne amintește și de responsabilitățile pe care le avem ca români, ca membri ai Uniunii Europene. Trebuie să ne implicăm activ în construirea unei Europe mai puternice, mai incluzive și mai sustenabile. Trebuie să ne asigurăm că valorile noastre comune nu rămân simple vorbe, ci se regăsesc în politicile și acțiunile noastre concrete.

Vă îndemn să sărbătorim Ziua Europei cu mândrie și optimism, reafirmându-ne atașamentul față de valorile europene și dorința noastră de a contribui la o Europă mai bună și mai puternică. Să fim promotori activi ai schimbării și să construim un viitor mai bun pentru generațiile viitoare!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.