Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, despre criza din Orientul Mijlociu: Lupta pentru pace implică dialog activ, colaborare și transparență

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, despre criza din orientul Mijlociu: Lupta pentru pace implică dialog activ, colaborare și transparență

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a participat la întâlnirea dintre Comisia pentru politică externă din Senatul României și reprezentanții din Statele Arabe și membri ai Organizației Cooperării Islamice, sub conducerea senatorului Titus Corlățean.

"Lupta pentru pace implică dialog activ, colaborare și transparență.

Am participat la întâlnirea dintre Comisia pentru politică externă din Senatul României și reprezentanții din Statele Arabe și membri ai Organizației Cooperării Islamice, sub conducerea senatorului Titus Corlățean.

Această întreveredere a demonstrat oportunitatea de a lua parte la discuții esențiale legate de criza din Orientul Mijlociu, un eveniment la care au fost prezenți 16 ambasadori, eveniment care a fost axat pe aspecte de securitate și criza umanitară.

Este o nouă oportunitate care arată că fiecare politician, indiferent de țara de proveniență, aduce o contribuție activă în ceea ce privește pacea, siguranța, necesitatea eliberării prizonierilor civili nevinovați și acordarea de ajutor umanitar.

De asemenea, am purtat discuții despre eforturile internaționale menite să faciliteze soluții pașnice și să ofere asistență umanitară necesară civililor afectați.

În calitate de participant, am susținut ferm necesitatea unei rezolvări a acestui conflict, promovând ideea unei coexistențe pașnice între două state, israelian și palestinian.

Am fost încurajat de apelurile ambasadorilor pentru implicarea României în gestionarea umanitară a crizei și sprijinirea unui viitor proces de pace.

Fie că suntem politicieni, civili sau militari, 2023 este anul în care dialogul și cooperarea internațională trebuie să rămână soluțiile optime pentru pace, siguranță și stabilitate", a spus senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.