Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Exploatarea gazului din Marea Neagră este un pas semnificativ către un viitor prosper și sigur

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Exploatarea gazului din Marea Neagră este un pas semnificativ către un viitor prosper și sigur

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune, într-o postare pe Facebook, că exploatarea gazului din Marea Neagră este un pas semnificativ către un viitor prosper și sigur pentru noi și pentru generațiile viitoare.

"Prin această inițiativă, ne asigurăm că avem controlul asupra propriilor noastre resurse, că vom avea energie accesibilă și că vom crea oportunități de dezvoltare pentru întreaga țară.

Consider că startul investiției OMV Petrom-Romgaz în exploatarea gazului din Marea Neagră este un pas important pentru România, iar această investiție va aduce securitate energetică pe termen lung și va contribui la dezvoltarea economică a țării.

Guvernul român, sub conducerea premierului Marcel Ciolacu, este dedicat susținerii acestui proiect și va face tot posibilul pentru a asigura succesul său.

România revine astfel în prim-planul producției și livrării de gaz și va deveni în curând independentă energetic.

Această inițiativă reprezintă o oportunitate de maximă importanță națională, iar valorile estimate ale resursei de gaz și valoarea investiției demonstrează potențialul său economic.

Prin colaborarea cu OMV Petrom și Romgaz, statul român va beneficia de avantaje considerabile, iar rezultatele acestui proiect vor contribui la creșterea bunăstării românilor.

Prin urmare, sunt convins că exploatarea gazului din Marea Neagră va aduce beneficii semnificative pentru România și va consolida poziția țării ca jucător important în sectorul energetic", scrie senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.