Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Partidul USR scandează lozinci anti-penali, dar nu e deranjat de penalii din cadrul propriei formațiuni politice

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Partidul USR scandează lozinci anti-penali, dar nu e deranjat de penalii din cadrul propriei formațiuni politice

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a lansat, pe Facebook, un atac la USR, despre care spune că nu se uită la penalii din propriul partid.

"Partidul USR scandează lozinci anti-penali, dar nu e deranjat de penalii din cadrul propriei formațiuni politice.

Același partid USR, care se voia a fi un partid vocal, a rămas foarte tăcut în ceea ce privește subiectul Clotilde Armand-Agenția Națională de Integritate.

'Nu mai pot intimida, dar își susțin penalii'

Nu mai pot intimida, dar își susțin penalii. Cer aplicarea legii, dar nu în cadrul propriului partid. Inventează complicități imaginare, dar își apără vinovații și nu pot răspunde pentru incompatibilitatea, aroganța, conflictul de interese, risipa banului public și repetatele abuzuri de care Armand se face vinovată, în mod oficial.

Remarc, din nou, aceeași ipocrizie tipică USR: ”Salvatorii” României cer integritate și moralitate, dar nu pot admite că au ”un penal într-o funcție publică”.

Orice culpă se pedepsește prin lege, iar Justiția va face dreptate, indiferent de câtă mafie se adună pentru a o susține pe primărița Armand".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.