Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Social-democorații au demonstrat, încă o dată, că își respectă promisiunile față de români

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Social-democorații au demonstrat, încă o dată, că își respectă promisiunile față de români

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, spune, într-o postare, pe facebook, că "progresul economic înseamnă muncă, spirit de echipă și asumarea responsabilității: social-democorații au demonstrat, încă o dată, că își respectă promisiunile față de români, realizând investiții record și absorbție eficientă a fondurilor europene".

"Guvernarea PSD a înregistrat un succes remarcabil în ceea ce privește investițiile publice: cu o valoare record de peste 101 miliarde de lei în 2023, acest succes a fost realizat în ciuda condițiilor dificile, inclusiv război și crize multiple.

Premierul Ciolacu a mobilizat resursele necesare și a promovat investițiile publice masive, chiar înainte de preluarea mandatului.

Țin să informez că investițiile publice au depășit cu 11 miliarde de lei deficitul bugetar, evidențiind un angajament ferm față de dezvoltarea durabilă.

Un factor cheie a fost creșterea semnificativă în absorbția fondurilor europene, atingând 96% sub conducerea ministrului Adrian Câciu.

Aceste fonduri au susținut proiecte majore, cum ar fi autostrăzile, iar prognoza pentru 2024 indică o creștere suplimentară a investițiilor publice cu 20%, reprezentând 7,2% din PIB.

Cifrele vorbesc: investițiile continuă să fie motorul principal al creșterii economice și în acest an, consolidând succesul guvernării PSD în promovarea dezvoltării sustenabile", a mai scris senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.