Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Viitorul sistemului de învățământ din România se bazează pe dialogul activ, nu de proteste

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Viitorul sistemului de învățământ din România se bazează pe dialogul activ, nu de proteste

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai vorbește, într-o postare pe Facebook, despre învățământul românesc, în contextul discuțiilor pe care sindicatele le au cu Guvernul.

"Viitorul sistemului de învățământ din România se bazează pe dialogul activ, nu de proteste.

Premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi, 4 septembrie, o întâlnire cu liderii sindicatelor din Educație, pe tema proiectului Legii salarizării unitare, iar această întâlnire reprezintă o dovadă clară a angajamentului Guvernului de a rezolva problemele din sistemul de învățământ.

Atât premierul și sindicatele din Educație au demonstrat că pot colabora și că pot ajunge la înțelegeri benefice, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

Reamintesc că a fost respectată promisiunea de majorare a salariilor profesorilor și că Guvernul se va ține de cuvânt și în privința altor angajamente asumate în fața sindicatelor din Educație.

PSD va continua să susțintă un parcurs corect al sistemului de învățământ din România, arătând că dialogul este cheia pentru a rezolva problemele din educație și pentru a asigura un viitor mai bun pentru profesori și elevi.

Este un angajament care va continua prin dialog, prin susținere și prin colaborare constructivă", a spus senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.