Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Marius Dunca ACUZĂ PNL: România se confruntă cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani

www.ziuaconstanta.ro
Marius Dunca

România se confruntă în prezent cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani, deşi în Parlament există o majoritate parlamentară care poate asigura stabilitate politică prin învestirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presă, preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, anunță AGERPRES.

"Criza politică în care ne aflăm astăzi este născută din ambiţii personale şi electorale. Iohannis şi PNL au renunţat tocmai la credinţele politice pe care şi le prezentau în urmă cu un an sau doi. Brusc, obiective ce ţin de alegerea primarilor într-un singur tur au fost abandonate pentru a un război cu adversarii politici. Stabilitatea politică şi economică sunt sacrificate pentru interesele liberale", a susţinut senatorul Marius Dunca.

Citește și: TRAGEDIE în Sibiu: DOI MORȚI și un rănit, după impactul devastator dintre o mașină și un microbuz

Preşedintele PSD Braşov a subliniat că singurele formaţiuni care îşi doresc alegeri anticipate sunt PNL şi USR, în timp ce toate celelalte forţe politice parlamentare sunt împotriva acestui demers.

"Au fost 3 luni de guvernare cu rezultate dezastruoase pentru România! Guvernul Orban nu a început nicio reformă reală, din contră, a oprit toate proiectele începute de fostul guvern. Acest lucru este valabil şi la Braşov, unde proiectul Spitalului Regional şi proiectul Autostrăzii Comarnic-Braşov au fost stopate complet, deşi se aflau în stadii avansate de implementare la finalul anului trecut. Asta nu putem înţelege! La fel cum nu putem înţelege nici nevoia de anticipate, cu 5 luni înainte de termen, când singurele partide care vor acest lucru sunt cele două partide care nu reprezintă decât o treime din Parlament", a afirmat Dunca.

Citește și: Traian Băsescu dă PSD-ului soluția pentru criza politică: 'Eu, ca opozant la Guvernul Orban, i-aș vota'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.