Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul USR PLUS, Sergiu Vlad, va depune plângere după ce a fost agresat de Diana Șoșoacă: 'Nu mă mai doare nasul, șocul rămâne'

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad va depune plângere după ce senatoarea Diana Șoșoacă l-a tras ieri de nas. El a spus că ia în calcul și o plângere penală și pentru ultraj.

„De durut nasul, nu mă doare, însă șocul rămâne. A fost un alt moment penibil, eram obișnuiți în Parlamentul României cu violență verbală, agresivitate politică, dar violență fizică încă nu am ajuns să trăim.“, a spus Sergiu Cosmin Vlad.

„Ce faceți acum? Depuneți plângere penală? Vă adresați birourilor reunite? Cereți forurilor care conduc Parlamentul să îi dea o sancțiune Dianei Șoșoacă?“, a întrebat jurnalist de la Antena 3.

Sergiu Cosmin Vlad: „Asta sigur voi face, chiar s-a discutat în Biroul Permanent al Senatului despre modificarea regulamentului, chiar și a statutului senatorilor pentru că acel statut a fost făcut pentru oameni normali și se pare că doamna Șoșoacă nu se încadrează. Ea nu are limite, nu respectă nicio lege, nu respectă statutul, nu respectă nimic. Voi face o plângere internă, dar conform regulamentului, pedepsele sunt formale. M-am gândit și ieri dacă să merg în instanță. Am zis să las 1-2 zile să treacă, să gândesc la rece toată problema și da, iau în calcul să mă adresez și cu o plângere penală pentru ultraj. Îmi achitam atribuțiile, una dintre ele e să fac ordine în sala de plen. Se și aude cum domnul Orban roagă chestorii să facă ordine în sala de plen. Se vede pe live-ul dânsei că nici nu am atins-o, eleganța nici nu mă gândeam că o are în vocabular, iar în ce moment penibil m-a pus, trăgându-mă de față și aruncându-mi masca peste ochi, eu cred că răspunsul meu a fost cât se poate de elegant pentru cum a acționat doamna“, a concluzionat senatorul Sergiu Cosmin Vlad.

Între cei doi senatori a existat ieri un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: Dați-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mîna pe mine, mi-ați pus mîna pe gură! Foloșiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai sseama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid...

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.