Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul USR Timiş, Nicu Fălcoi: 'Poporul a dat un semnal infractorilor care conduc ţara de atâta timp'

Facebook , USR Timis
Nicu Falcoi, Nicolae Robu

Senatorul USR Timiş, Nicu Fălcoi, s-a declarat convins, duminică seara, că după finalizarea numărătorii voturilor, alianţa pe care o reprezintă se va clasa pe primul loc şi a punctat faptul că rezultatul scrutinului de duminică este un semnal transmis de popor "acestor infractori care conduc ţara de atâta timp", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cine a blocat tentativa de fraudă – Rareș Bogdan intervine în scandalul izbucnit după ce mama primarului Constanței a fost prinsă cu 5 buletine de vot

"Am fost umăr la umăr, cele trei partide (PNL, PSD şi Alianţa USR-PLUS, n.r.) în cursa câştigătorilor alegerilor de astăzi. Nu mi-am pierdut speranţa că până la numărarea ultimului vot, mai ales a celor din Diaspora, USR-PLUS va fi pe primul loc. La nivel de Timiş sunt convins că USR a câştigat, iar la nivel de Timişoara, că a câştigat detaşat alegerile. Oamenii trebuie să înţeleagă că este un semnal pe care poporul român îl dă acestor infractori care ne conduc ţara de atâta timp. Oamenii s-au săturat, au nevoie neapărat de o schimbare şi cred că noi suntem această schimbare. Cred că într-un viitor nu prea îndepărtat, lucrurile se vor schimba şi în Parlament. După rezultatul acestor alegeri, vor fi foarte multe schimbări de trupe între parlamentarii PSD şi cred că se va crea o nouă majoritate", a afirmat Nicu Fălcoi.

Citește și: Dezvăluire-bombă: USR-PLUS a depășit PNL și PSD

El a mai adăugat că membrii USR-PLUS sunt pregătiţi să preia guvernarea, deşi nu au discutat acest aspect, fiind şi conştienţi de faptul că USR-PLUS "nu poate conduce singur".

"Probabil se va ajunge la o alianţă. Este posibil să se ajungă şi la o guvernare. Nu ştiu dacă acum ar fi momentul preluării guvernării, ţinând cont de tot ceea ce au făcut cei de la PSD de când au câştigat alegerile. Poate ar trebui lăsaţi să-şi ducă mandatul încredinţat de popor până la finalul celor patru ani, după care să venim noi cu un mandat de patru ani să le putem arăta oamenilor de ce suntem noi în stare. Nu este exclus ca dacă s-ar prelua acum guvernarea, să avem parte de o experienţă cum a avut-o Cabinetul Cioloş", a menţionat senatorul USR.

Citește și: S-a aflat! De ce nu va vota Elena Udrea

El a exclus posibilitatea ca Alianţa USR-PLUS să primească parlamentari PSD. "USR-PLUS are reguli foarte clare în această privinţă. Nu primim niciun parlamentar de la niciun partid, cu atât mai puţin de la PSD", a conchis Nicu Fălcoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.