Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Vlad Mircea Pufu revine în funcțiile de conducere din PNL Buzău

captura Facebook
Vlad Pufu

La exact o lună după ce s-a pus la dispoziția partidului și a renunțat la funcțiile de prim-vicepreședinte al filialei PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale a PNL Buzău, Vlad Pufu revine, interimar, în funcțiile deținute anterior.

Gestul său a venit, la acel moment, în contextul în care conducerea centrală a decis să numească un nou președinte interimar la Buzău, în persoana lui Adrian Mocanu, fost deputat PMP. Odată cu demisia înaintată de președintele de atunci al filialei a renunțat la funcții și senatorul Vlad Pufu.

”Conducerea PNL a decis să aducă un alt președinte al organizației județene și era normal, cum am început un proiect în urmă cu 3 ani și am făcut parte dintr-o echipă, să îmi închei și eu mandatul aici. Deocamdată, sunt demisionar din toate funcțiile politice pe care le-am deținut, prim-vicepreședinte al PNL Buzău și președinte al Organizației Municipale PNL Buzău. Acțiunea pe care am luat-o la cunoștință face parte dintr-un proces mai amplu, de unire a tuturor fracțiilor care mai erau pe dreapta politică. La Buzău era una dintre cele mai bune filiale din țară ale PMP, și atunci logica electorală așa s-a concretizat, uniunea sub un singur proiect, PNL cu o conducere nouă. Mă pun la dispoziţia partidului, a filialei Buzău şi, în măsura în care noua conducere consideră că mai are nevoie de serviciile mele, de expertiza mea şi eu voi aprecia că toţi putem face parte dintr-un nou proiect, cu siguranţă voi construi în continuare în PNL Buzău”, declara, în decembrie, Vlad Pufu.

Acum, organizația anunță că senatorul liberal revine în funcțiile deținute.

”Începând cu data de 11.01.2024, domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Județene PNL Buzău, precum și în funcția de președinte al Organizației Municipale Buzău. Parlamentarul PNL va ocupa interimar funcțiile deținute anterior demisiei sale”, se arată într-o informare de presă, semnată de președintele  filialei, Adrian Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.