Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 200 de permise reținute și mii de amenzi, șoferilor care nu respectă regulile la calea ferată

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Peste 200 de permise de conducere au fost reținute și au fost aplicate peste 3.700 de amenzi șoferilor care nu respectă legislația rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată. În timpul acțiunii „Atenție la tren” au fost verificate peste 4.400 de persoane.

Poliția Română a organizat, prin Direcția de Poliție Transporturi, acțiunea ,,Atenție la tren”, la nivel național, pentru prevenirea accidentelor rutiere în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, conform Mediafax.

În cadrul acţiunii, polițiștii au desfășurat verificări în zona a 573 de treceri la nivel cu calea ferată, unde au constata 22 de infracţiuni, din care 13 la regimul rutier.

Au fost legitimate și verificate în bazele de date ale Poliției Române un număr de 4.402 persoane, fiind depistate trei persoane urmărite.

De asemenea, au fost aplicate 3.702 sancțiuni în valoare totală de 1.536.613 lei.

În timpul acțiunii au fost controlate 4.231 de vehicule și aplicate 3.505 sancțiuni la regimul rutier. Totodată au fost reținute 239 de permise de conducere, au fost retrase 86 de certificate de înmatriculare și s-au dispus cinci imobilizări de autoturisme.

Peste 1.500 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au acționat în timpul acțiunii „Atenție la tren”, la nivel național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.